BhPias mott är

#RÄTTBHSTORLEKTILLALLA


2007 köpte jag min första kollektion med underkläder, innan dess hade jag själv ingen aning om varför en bygel ska sitta där bröstet börjar, vart stödet i en BH kommer i från och att en kupas volym ökar med siffran som står först. En C-kupa är ju en C-kupa eller hur? Det är inte lätt att hitta rätt om ingen finns där och hjälper dig, på riktigt. Har jag inte rätt storlek till dig hemma beställer jag den. Du får inte ens köpa fel även om du vill, okej?


Om du som jag innan jag kom in i denna spetsprydda bransch inte kunde svara på frågorna ovan rekommenderar jag verkligen att boka en tid hos mig. Jag kan det här med bad- och underkläder och tillsammans med mina fantastiska leverantörer hjälper jag alla att hitta rätt storlek oavsett storlek. Och som alltid är tid viktigt, det är därför jag har tidsbokning i min butik. Mindre stress och mer tid att hitta #rättbhstorlektillalla

Just ja, det är gratis vardagar fram till kl 18. Det enda som kan kosta är avbokningar som sker senare än 24 timmar innan bokad tid. De kostar 500 riksdaler men det ska du väl inte behöva betala va? 

Ingen spontan Drop In, jag och min familj bor på samma adress och jag har ingen möjlighet att hjälpa dig utan den där fenomenalt bra tidsbokningen. 

Har du handlat hos mig förut går det självklart bra att handla igen utan att prova, ditt köp är sparat hos mig och jag kan lätt kolla upp din senaste favorit. 

Vad väntar du på? Vill du boka tid för provning eller "bara" komplettera garderoben? Ses eller hörs snart!