Boka tid

Av- och ombokningar görs alltid av kunden själv senast 24 timmar innan bokad tid. Tider som avbokas senare debiteras med 500 kr/påbörjad timma. Vill du boka endast provning utan att handla något går det också bra! Konsultationen kostar 250 kr/30 min och summan dras av i kassan om kunden väljer att köpa något.

Jag ser fram emot att hjälpa dig att hitta bad- och underkläder som passar just dig! Det är så viktigt att byglarna sitter på rätt ställe och att omkretsen ger support underifrån. Med kupor från A till O har vi dessutom så mycket mer att välja på än på de stora kedjorna. Yayy! 


Läs detta innan du bokar!

Du hittar mer info om själva provningen i nästa steg

Betalning med Swish

Inga kort och inga kontanter! Kolla så du har pengar på rätt konto, att din swishgräns inte är för låg eller att du redan handlat för ditt maxbelopp när du ska betala. 

Det är roligare att använda tiden vi har tillsammans till att prova fler modeller, inte att pyssla med bankgrejer! Har du inte Swish betalar du till Bg.

Underdelar provas utanpå egen trosa

Ej på string eller brazilian string av hygienskäl.

Undvik starka dofter

Både för plaggens skull och för nästa kunds ev allergi.

Skogräns

Inga skor i butiken! Det måste vara rent på golvet när (inte om) jag tappar något. Det finns blå tossor och skohorn. Ta med innetofflor om du vill!

Inget väntrum

Det finns en öppen veranda med tak men inget väntrum. Det går bra att vänta i bilen om du kommer tidigt. Du parkerar precis utanför!

Beställningsvaror

Provar du rätt storlek och färg i butiken får du med dig produkterna direkt. Vill du ändra något eller lägga till beställs varan hem till dig. Hämta här gratis eller få det hemskickat Spårbart med Postnord för 129 kr.

Ej ånger- eller bytesrätt

Under- och badkläder omfattas inte både pga hygienskäl och att utbudet i butiken är unikt och anpassas hela tiden efter vad som säljs. 

Prova BH med kläder

Det finns vita linnen att prova med om du vill se hur olika färger skiner igenom. Ta gärna på dig plagg du lätt kan ta på och av och om du t.ex har en speciell klänning du vill testa BH till tar du med klänningen. 

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA TID