OM BHPIA

Härligt att just du hittat hit! Tro nu inte att du kommit till en vanlig webshop för så är det inte. Jag hade en nätbutik men gav upp, oj vad många byten och returer det blev! Låt mig hjälpa dig att hitta rätt under- och badkläder fysiskt i stället, jag lovar att det är värt att boka en tid för riktigt provning. Okej?


Det är väldigt få som går runt och är retuscherade på badhuset faktiskt. Konstigt nog verkar vi jämföra oss med så kallade ideal som ingen kan leva upp till. Hos mig får du känna dig okej, eller hur fin som helst. Det där är olika men alla som kommer till mig ska få känna sig okej vilken storlek som än provas ut.

Lite som underkläderna i "vanliga" butiker som är så begränsade storleksmässigt att alldeles för många aldrig får bära en BH i rätt storlek. Nej, rätt storlek på din BH gör inte att du automatiskt älskar din kropp men det är faktiskt lättare när det sitter gött än när det man har på sig bara skaver och glider upp i ryggen. Eller så åker boobisarna ut åt alla håll... Så ska det inte vara! 

 2007 köpte jag min första kollektion och sedan dess har jag hjälpt både grannar och långväga att hitta det som passar just dem. Oavsett hur du ser ut vågar jag säga att jag har din storlek för jag säljer alla kupor mellan A och O-kupa. Just ja, från 60 i omkrets. Men vad spelar det för roll om jag massor med storlekar om kunden ändå inte vet vilken hen ska ha? Jag hjälper dig hela vägen!

Hos mig bokar du alltid tid för utprovning antingen ensam eller tillsammans med en vän/syrra/mrsa eller jobbarkompis.. Tiden anpassas efter antalet provande och jag lovar att min 25 kvadrat enorma butik erbjuder ett annorlunda sätt att prova under- och badkläder. I lugn och ro, på det gamla sättet då utprovningen ses som ett hantverk som ska få ta lite tid.

Allt för att du ska bli nöjd och hitta det som passar just dig.

Hjärtligt välkommen till butiken på landet! 

/Pia Ericson aka BhPia