Boka tid för provning hos BhPia

Nedan syns två olika knappar för att boka tid. Jag byter bokningssystem och under en period är båda systemen igång. Under tiden får ni hoppa mellan dessa beroende på vilket datum som bokas, tack för ditt tålamod! 

Hos mig bokar du alltid tid för provning och väljer själv om du vill boka tid för bara dig själv eller tillsammans med någon. Vardagar kostar provningen ingenting alls när du handlar hos mig. Självklart är det inget köptvång och du kan köpa enbart provning om du hellre vill det. Enbart provning kostar 250 kr/30 min. Vid köp dras avgiften bort i kassan. Läs mer genom att klicka på BOKA-knappen! Välkommen!

Alla avbokningar som görs senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras automatiskt med 500 kr/timma.

Läs detta inför din provning!


* Alltid betalning med Swish! Kolla så det finns pengar på rätt konto och se till att du inte har en för låg swishgräns eller att du redan swishat upp din gräns för dagen/veckan. Visst vill hellre använda tiden i butiken till att prova massor med bad- och underkläder än att krångla med bankgrejer? Har du inte Swish betalar du till Bg, inga kort och inga kontanter.

* Det finns vita linnen att prova med här. Ta gärna på dig kläder som du vill prova olika BH- modeller till och som lätt kan tas på och av. Har du något speciellt plagg du vill köpa BH till tar du med plagget när du provar.

* Underdelar får provas utanpå dina egna trosor, ej på string7brazilian av hygienskäl. 

* Undvik starka parfymer och krämer, både för plaggens skull och för nästa kunds eventuella allergi.

* Det finns inget väntrum men det finns en veranda med tak utanför. Beroende på väder går det bra att vänta i bilen och hålla koll mot butiksdörren, det är så lätt att kika i mobilen när jag står och vinkar som en väderkvarn!

* Du tar av dig skorna när du kommer hit, oavsett vilket väder det är ute. Det finns såna där fräsiga plasttossor och du kan ta med dig egna innetofflor om du inte vill gå utan skor. Anledningen är att det måste vara helt rent om något hamnar på golvet. Skohorn finns!

* Produkter som provats i både rätt storlek och färg får du med dig direkt på plats. Alla storlekar och färger går inte att ha hemma och om du önskar något som inte finns inne beställs det hem.

* Det är gratis att hämta upp beställningar i dynboxen på parkeringen. Paket skickas spårbart med Postnord för 129 kr. 

* Om du bokar tid tillsammans med någon eller ger provningen i present rekommenderar jag att du visar mina klipp i sociala medier innan ni kommer hit. Det kan vara känsligt att klä av sig inför någon, vi är alla olika och av respekt för den provande vill jag att alla vet vad som gäller.