Force Sport-BH utan bygel Svart

Ny produkt

Force Sport-BH utan bygel från Freya är ett tajt kraftpaket som ger mycket stöd och passar när Du av någon anledning inte kan eller vill använda byglar utan att tumma på stabiliteten.

C till H/K-kupa.

Mer detaljer

669 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Force Sport-BH utan byglar från Freya är tillverkad i tredubbelt tyg med sydda kupor som fokuserar på att ge mycket stöd från alla håll. Kuporna är försedda med extra sidosupport för att minska rörelsen på Din byst, allt för att Du inte ska behöva tänka på den detaljen under Din träning. Extra sömmar i kuporna ger ett bra lyft även i större modeller. Omkretsen är extra bred hela vägen runtom och sitter väldigt skönt även när man väljer en extra tajt sådan. Den här modellen är till skillnad från sina kollegor i samma kategori lite plattare i formen, många har frågat efter en mer "vanlig" modell som ger mer tryck över bysten och detta är vårt svar: En rejäl BH med mycket stöd med en fyra hyskor bred omkrets som knäpps i fyra olika steg. Vill Du öka trycket över bysten väljer Du en kupstorlek mindre än Din normala.

Vadderade reglerbara axelband som avlastar Dina axlar extra mycket, baktill på axelbanden sitter ett extra multispänne som gör att Du kan knäppa banden i kors om Du vill.

Tillbehör