Leona Minimizer BH Blush

Ny produkt

Leona Minimizer BH från Fantasie är en sömfri BH gjord i "Space mousse"-material som är speciellt framtaget för att ge en luftig känsla. Droppformade kupor ger en fin siluett som många kunder upplever som förminskande. Axelband som inte glider ner, de sitter som ett "V" i ryggen. Smart!

Begränsad upplaga!

Mer detaljer

839 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Leona Minimizer BH från Fantasie fungerar till det mesta, en perfekt bas under Dina tajta kläder. Leona är baserad på originalet Rebecca från samma märke som är vår absoluta toppsäljare tillsammans med Rebecca Lace som också har samma kupa.

Syns minimalt tack vare sina formpressade mjuka, men lätt vadderade, kupa. Den speciella tekniken bakom "Space mousse" gör att din BH andas extra bra. Axelbanden sitter som ett "V" i ryggen, perfekt till sluttande axlar och när du absolut inte vill att banden ska glida ner. Leona Minimizer BH är vackert spetsprydd framtill under kupan.  

Bygel-BH med reglerbara axelband. Ligger Du mellan två kupor, välj den mindre. Rebecca är något generös i kupan. Två hyskor i knäppet baktill som knäpps i tre olika steg.

Tillbehör