Rebecca Lace Minimizer BH Ivory

Ny produkt

Rebecca Lace Minimizer BH från Fantasie är helt otrolig! Vår första BH med spets på ryggen som inte bara är sjukt snygg, den slätar ut också! Droppformade förminskande kupor utan sömmar, perfekt under tajta kläder!

D till H/K-kupa.

Mer detaljer

859 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Rebecca Lace Minimizer BH Cherry från Fantasie. Kunderna ÄLSKAR den här modellen! En lyxigare vardagshjälte som har höga kupor som håller boobisarna på plats hela dagen. Passar lika bra i mindre som större storlekar. Släta droppformade följsamma kupor som ger en snygg siluett som tilltalar väldigt många kunder, originalet Rebecca Minimizer BH är en av våra storsäljare och den här godingen är en kopia av sitt original. Kuporna är gjorda i samma härliga "Space Mousse" som låter din hud andas extra bra. Axelbanden sitter tätt som ett "V" i ryggen för att inte glida ner när du rör dig. En lyxig vardagshjältinna. 

Hemligheten med Rebecca Lace är detaljen på ryggen, visst är det snyggt när spetsen breddas och följer axelbanden? Förutom att spetsen är supersnygg ger den även extra support och slätar ut "änglavingarna". Omkretsen är något tajtare är originalet, ligger du mellan två omkretser kan du välja den större. I övrigt är den väldigt lik sin föregångare.

BH med bygel och reglerbara axelband. Omkretsen är två hyskor bre och knäpps i tre olika steg. 

Tillbehör