Zeta Bikini Bandeau Multicolor

Ny produkt

Zeta Bikini Bandeau från Freya. Coolt och helt galet print, inget för Dig som vill vara diskret på stranden! Passar lika bra till solbadande som till tuffa tag på volleybollplanen. 

Säsongsvara i begränsad upplaga!

Mer detaljer

549 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Zeta Bikini Bandeau från Freya har lätt vadderade kupor, en kopia på Remix Bandeau för att vara exakt. Coolt print med svarta inslag som gör att denna modell är extra snygg att matcha med svart underdel. Kuporna har byglar som håller bysten på plats med hjälp av en bred omkrets. Axelbanden är snygga som detalj men lyfter inte vilket gör att de absolut inte tynger ner nacken, du kan lätt gömma banden mellan kuporna. Modellen ger bra stöd och har en bra höjd på kuporna som gör att många olika boobisar trivs i den här designen, draperingen gör att även olika stora bröst "trollas bort". 

Kupor med bygel. Omkretsen knäpps bak med ett bikinispänne i plast. 

Över- och underdel säljs separat, alla badkläder hos BhPia är designade för att klara tuffa tag i badhuset och på stranden men vi rekommenderar självklart att vara noga med tvättråden för att inte minska livslängden på Din fina bikini.

Tillbehör