Epic Sport-BH Grå/Turkos

Ny produkt

Epic Sport-BH från Freya Active, när Du ställer riktigt höga krav på att Din BH skall hålla bysten på plats utan att trycka till. Kan knäppas till brottarrygg. En riktigt tungviktare!

C till H/K-kupa.

Mer detaljer

789 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Epic Sport-BH från Freya Active har utsatts för extrema tester som visar att området vid bröstvårtan endast rör sig 1%, ett mycket bra resultat! Kuporna är vadderade och går högt upp på bysten för bästa support. De är uppdelade i olika sektioner för att reducera stötar på bästa tänkbara sätt. Omkretsen är tajt och sitter skönt.

Att designa en Sport-BH som klarar tuffa tag och dessutom är snygg kräver förstås duktiga designers och det har Freya. Kan med fördel bäras som topp.

Bygel-BH med reglerbara axelband med extra hakar som kan knäppas ihop i ryggen. Tre eller fyra hyskor bak i knäppet beroende på kupstorlek. Hyskorna är blå mot svart tyg. 

Undvik alltid sköljmedel till microfiber, denna BH är även utrustad med tekniken "Cool Max" som leder värmen bort från kroppen och gör att både Du och Din BH håller sig fräsch längre. Personligen trodde jag inte på tekniken men den fungerar, det är stor skillnad!

Underdelarna på bilderna går ej att beställa.

Tillbehör