Wild Thing Baddräkt Svart/Guld

Ny produkt

Wild Thing Baddräkt från Elomi har lätt vadderade kupor och saknar byglar. Stretchband under byst för support och smickrande drapering för ursnygg passform. Snygga detaljer i leopardmönstrat guld. Hett!

42-52.

Mer detaljer

1 049 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Wild Thing Baddräkt från Elomi är en mjuk baddräkt som är väldigt lätt att få till att passa. Dubbelt tyg ger bra support, överdelen på baddräkten är förstärkt med ett stretchband under bysten för att ge ytterligare support. Draperingen är sitter snyggt och har en formande effekt. Baddräkten passar bra både till vattengympa och häng på stranden!

Elomi är superduktiga på att designa plus size som varken är anonym eller tråkig. Hela serien Wild Thing är så häftig! Baddräkten går lagom högt upp i sidorna och är generöst tilltagen baktill för att inte glida upp, ett problem som lätt uppstår om sidorna är högt skurna. 

Baddräkten är relativt generös i storleken, 42 motsvarar storlek M. 

Alla badkläder hos BhPia är designade för att klara tuffa tag i badhuset och på stranden men vi rekommenderar självklart att vara noga med tvättråden för att inte minska livslängden på Din fina baddräkt.

Tillbehör