Wild Thing Tankinilinne Svart/Guld

Ny produkt

Wild Thing Bikinilinne från Elomi är ett ultimat komplement till Din vanliga bikini, passar förstås extra bra till vår Wild Thing Bikini BH i matchande leopardmönster. Det kan vara svårt att hitta rätt storlek både över byst och mage men inte den här gången! Bygg upp bikinin under och tankinin sitter perfekt!

42-52. 

Mer detaljer

739 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Wild Thing Bikinilinne från Elomi följer Dina fina former. Mjuk och skönt utan byglar, bär det med fördel ovanpå Din vanliga bikini. Perfekt att kunna välja storlek både på bikiniöver- och underdel och sedan komplettera med tankinin ovanpå.

Snyggt leopardmönster på mittparti fram med drapering som passar extra bra till kurviga tjejer, Elomi är specialister på att ta fram ett snyggt plus size-sortiment som varken är tråkigt eller anonymt. 

Lätt stöd upptill med band under byst som delar och ger visst stöd, det bästa stödet kommer från bikinin då linnet saknar bygel och knäppe bak.

Bikini säljs separat.

Alla badkläder hos BhPia är designade för att klara tuffa tag i badhuset och på stranden men vi rekommenderar självklart att vara noga med tvättråden för att inte minska livslängden på Din fina bikini.