Bondi Bandeau Bikini BH Svart/Grå

Ny produkt

Bondi Bandeau Bikini BH från Freya, en sportig och stabil modell som passar lika bra i bassängen som på stranden. Multiknäppning på axelbanden, variera mellan olika knäppningar på banden eller plocka bort dem helt. Du väljer!

Begränsad upplaga! 

Mer detaljer

569 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Bondi Bandeau Bikini BH från Freya täcker upp många olika behov som våra kunder efterfrågar. Otroligt snygga basfärger som är lätta att matcha upp med andra bikiniserier.

Kuporna är hämtade från Freyas klassiska bandeaumodell och ger en mycket rund form och bra lyft.

Banden är extra långa för att kunna knäppas halterneck eller korsat, våga testa att ta bort dem helt, vi lovar att modellen sitter kvar ändå. Den breda omkretsen ger förstås ett extra stöd och skär inte in, bygeln håller upp bysten utan kompromiss.

Svarta axelband och svarta linjer för att alla Bondis överdelar blir snygga tillsammans med helt svarta underdelar, köp olika och variera så tröttnar Du inte lika snabbt på Din nya bikini! Bikinispänne i svart plast baktill.

Underdelar säljs separat.

Alla badkläder hos BhPia är designade för att klara tuffa tag i badhuset och på stranden men vi rekommenderar självklart att vara noga med tvättråden för att inte minska livslängden på Din fina bikini.