Daily Lace Push Up-BH Corall

Ny produkt

Daily Lace Push Up-BH från Linga Dore är en mjuk och skön spetshistoria anpassad till en lite mindre kupstorlek. Djupt urringad BH med geléfyllning i kuporna som ger en snygg klyfta. Modellen är helt täckt i spets. Beautiful! 

Tillverkas i 65-85 omkrets D till DD/E-kupa. Finns inte Din storlek i lager är Du välkommen att kontakta oss för leveransinformation!

Mer detaljer

499 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Daily Lace Push Up-BH från Linga Dore. Vi har många kunder som har denna modell som favorit och köper den i nya färger hela tiden. Som godis, har Du tagit en bit kan det vara svårt att inte ta en bit till. Linga Dore gör lekfulla underkläder anpassade till mindre kupstorlekar, ofta upp till DD/E-kupa. Små kupstorlekar kräver också rätt design och är inte likadan som designen till större kupor.

Daily Lace Push Up-BH har fasta kupor med geléfyllning och ger mycket push., perfekt för Dig som vill forma Dina boobisar till två kullar. Byglarna är låga mellan bysten vilket ger en djup urringning. Helt täckt i otroligt mjuk spets både på kupor och omkrets.

BH med bygel, extra stödbygel i sidan för extra stabilitet. Reglerbara axelband. Omkretsen är två eller tre hyskor bred baktill beroende på kupstorlek och knäpps i tre olika steg. Handtvätt.

Vi fyller på lagret då och då så om Din storlek inte är valbar just nu får Du gärna kontakta oss för mer info om ny leverans. 

Tillbehör