Nyheter

BH-skola med syrran, grannen och morsan? 
Eller vill Du "bara" komma och prova i lugn och ro? 

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA TID

Välkommen till BhPias flexibla butik i Lillebacka 10 km norr om Varberg! Här hittar Du butiken som tänker utanför boxen, vi har inga fasta öppettider och Du provar inte själv, hos oss bokar Du alltid tid för utprovning och slipper de vanliga butikernas provrumsstress. Här provar ingen ensam, jag tar fram storlekar och modeller och klär på Dig, det är Du som står i centrum och får min fulla uppmärksamhet. Att hitta rätt ska få ta lite tid, det blir bäst så helt enkelt!

Butiken är liten till ytan men låt Dig inte skrämmas av det, vi ha fler storlekar och modeller än Du kan föreställa Dig. Det känns som hemma fast borta och Du väljer själv om Du vill komma ensam, tillsammans med någon eller i grupp. Eftersom vissa av våra BH-modeller tillverkas i över 70 olika storlekar och ofta i flera basfärger kan vi omöjligt hålla alla i lager och därför beställer vi hem vad Du önskar. Leveranstiden beror på vilket märke Du provar men oftast kan vi leverera inom 10 dagar, ibland tar det fyra veckor. I vilket fall så är det alltid bättre att vänta på en BH i helt rätt omkrets än att köpa en som nästan passar.

Jag hjälper alltid mina kunder att prova och jag är löjligt mån om att sälja produkter som passar kundens kropp. Mitt motto är att alla ska känna sig bekväma både när de provar och när de använt sina nya bad- eller underkläder. Ofta upplever kunden en stor skillnad mellan professionellt utprovade underkläder i hög kvalitet jämfört med sådant som köpts utan hjälp, det är bara runt 20% som bär rätt storlek och det vill jag ändra på!

För att lyckas med detta är det såklart viktigt att Du och jag får precis så mycket tid tillsammans att ingen av oss behöver stressa, en BH-provning ska få ta en stund så man hinner testa olika modeller och verkligen känna efter hur det känns. En kopp kaffe eller ett glas saft finns det alltid tid till! 
Så, hur gör Du nu för att komma till min mysiga butik med storlekar från 60 i omkrets upp till K/O-kupa?

Välj själv vilket alternativ som passar just Dig bäst!

Jag hjälper Dig att hitta rätt!

1. "Bara Du och jag och kanske någon mer":  Boka en tid för personlig utprovning ensam eller tillsammans med någon. Antalet personer som provar avgör såklart hur mycket tid jag bokar upp så det är viktigt att jag vet i förväg hur många ni blir. Partners är givetvis välkomna, det blir ofta en fin stund tillsammans när kunden får prova underkläder som passar hennes former och båda får se skillnaden på de olika produkterna. Självklart förklarar jag hur en BH skall sitta och vilka modeller som är bra till vilka kläder osv. I första hand dagtid men i mån av tid kan även kvällsbokningar bokas. Räkna med ca 60 minuter, självklart beroende på hur mycket som provas. En kaffe eller en kopp te finns alltid för den som vill.

Detta alternativ är helt gratis vardagar fram till kl 18. Helger och kvällar bokas i mån av tid och kostar 100 kr per kund.

2. "Jag, Du och några till": Boka en BH-skola, max 4 personer. Ni får en liten kurs i hur en BH är uppbyggd och hur ni skall tänka när ni bygger upp en egen underklädesgarderob hemma. Kaffe och te finns alltid, ni tar med fika eller vad ni känner för och vi gör BH-provningen till något alldeles extra i form av en tjejkväll ni inte glömmer i första taget! Bestick mm finns också att låna. Alla får prova, inget köptvång och kostar inget extra vardagar fram till kl 18. Symötesgäng, mammagrupper och hela grannskap kommer hit och vi har alltid kul ihop. Kanske en annorlunda After Work? Bokas oftast kvällstid måndag, tisdag eller torsdag men övriga tider kan gå att lösa i mån av tid. Butiken är som hemma fast borta. Jag har tyvärr ingen möjlighet att ta med butiken hem till Dig så som jag gjorde vid starten 2007. Då skulle jag behöva lastbil med släp och allt ska med!

BH-skola efter kl 18 samt helger kostar 400 kr för 4 personer och betalas i förskott. Det finns plats för fyra personer i butiken samtidigt, anledningen till att jag tar betalt per grupp är tiden jag avsätter till er. Har jag avsatt tid för fyra provningar och två personer dyker upp känns det inte riktigt rättvist, kvällstiderna är eftertraktade och om det finns tid över måste jag kunna planera in fler provningar. Vet ni att ni kommer t.ex 3 personer betalar ni för 3 personer = 300 kr. Bokar jag in en provning kl 17 för 1 person kostar det inget extra men är ni fler personer är vi inte klara till kl 18 vilket betyder att det kostar som från kl 18. För rättvisans skull: 4 provningar bokade kl 17 = 300 kr.  Deal? Som ni vet jobbar jag ensam i butiken och pusslar så gott jag kan för att få till tider som passar alla. Kvällstider bokas via kontaktformuläret.

3. "Drop In med risk för kö": Det är Drop In i mån av tid på onsdagar mellan kl 15-18. Perfekt för Dig som bara vill kika förbi och prova lite grann eller hämta produkter som skall levereras. Tänk på att det kan var många i butiken samtidigt och att det då kan bli kö precis som i en vanlig affär. Tumregel: Är det fullt på parkeringen är det fullt i butiken! Jag hjälper såklart alla så snabbt jag kan men ett tips är att boka tid om Du vill vara säker på att få mycket hjälp, extra viktigt om Du är ny kund hos oss! Är det Du och en till som vill prova är "Bara Du och jag och kanske någon mer" ett bättre alternativ. Återigen, kaffe och te finns så det går ingen nöd på den som får vänta en stund. Detta alternativ är gratis men jag rekommenderar alltid att boka tid för bästa service!

4. "Vardagslyx hos BhPia": Gör provningen till något extra allt! Boka en vardagkväll i vår vedeldade spatunna. Njut av lugnet ute på landet, lyssna på elden som sprakar och ta det bara lugnt. 6 personer är max, hälten provar och hälften badar sedan byter ni. Handdukar ingår, kaffe eller te likaså. Badet kräver planering för att fyllas upp med vatten och eldas upp under dagen, var ute i god så försöker vi hitta en vardagkväll som passar! Bokas via kontaktformuläret!

Fast pris 1200 kr/grupp, 100 kr i provningspeng ingår. Alltid kvällstid vardagar eftersom det tar några timmar att få upp en skön temperatur.

Hör gärna av Dig till oss via kontaktformuläret och skriv vilka tider Du kan så hittar vi en tid som passar, vill Du hellre skicka ett sms när numret 070-5191367.
Betalning sker i första hand via Swish och i andra hand via faktura, vi tar inte kort och undviker i största möjliga mån kontanter.
Avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid, vid uteblivet besök debiteras personen som bokat 500 kr. Detta gäller alla bokningar, både grupper och enskilda provningar. På frågan om det går bra att ta med mindre barn vid utprovning är svaret att det är ok om Du känner att det fungerar. Barn är olika, får de gå själva i en porslinsbutik kan de gå själva här. Skillnaden är att porslin kan torkas av och porslin behöver inte provas ut. Om produkter blir smutsiga av nyfikna fingrar debiteras kostnaden för plagget. Jag ger Dig min tid och behöver få Din tid tillbaka för att Du skall bli nöjd. Självklart går det bra att ta med en extra person som avlastning om det behövs. Inga problem alls, kaffet finns som sagt alltid!

Maila oss en förfrågan redan idag, Du hittar oss även på Facebook och Instagram som @bhpia.

Så hittar Du till oss!

Lillebacka 15
432 96 Åskloster

Vägbeskrivning; Från E6 svänger Du av avfart Varberg Norra och följer skyltning mot Varberg. I Lindhovsrondellen kör Du mot Tångaberg/Åskloster och följer skyltning mot Kungsbacka. Efter Tångaberg, innan Åskloster är det en 80-sträcka. Håll utkik efter BhPias vita skylt! Kör INTE via GPS sista biten, då kommer ni till grannens gård.

Sväng upp på vägen, vid brevlådorna ser Du en orienteringsskylt, Du ska till nr 15. Gult hus. Butiken ligger bakom garaget och Du parkerar framför huset eller på innergården. Tänk på att det kan komma fler kunder efter Dig så alla får plats.

Med buss går det utmärkt att åka nr 615 och hoppa av Hållplats Lillebacka. Följ cykelvägen norrut, gå INTE under viadukten mot Kärradal. Gå förbi vitt hus på vänster sida, fortsätt vidare förbi en liten gård och ta nästa grusbacke upp höger. Huset uppe på kullen är gult, det är dit Du ska!

Välkomna till den annorlunda butiken på landet! 

KLICKA HÄR FÖR ATT BOKA TID