Nyheter

Integritetspolicy BhPia

Personuppgifter

BhPia tar ansvar för alla personuppgifter - så som namn, emailadress och födelsedata - som du lämnar till oss när du, handlar hos BhPia, prenumererar på nyhetsbrev eller skickar oss ett mail. Uppgifterna lagras och behandlas i Sverige och finns inom BhPia som hanterar dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL).

Varför samlar vi in uppgifter?
Genom att lämna dina personuppgifter ger du ditt samtycke till att vi använder insamlad information för att fullgöra våra åtaganden mot dig och tillhandahålla den service du förväntar dig dvs. skicka information om BhPia.

Vem får tillgång till uppgifterna?
Vi förmedlar/säljer/byter aldrig dina uppgifter till tredje part för marknadsföring utanför BhPia. Uppgifter som vidarebefordras till tredje part används enbart för att uppfylla BhPia åtaganden gentemot dig.

Hur länge lagras dina uppgifter?
Dina uppgifter lagras bara så länge som krävs för att utföra våra tjänster, eller så länge som föreskrivs i lag.

Hur skyddar vi dina uppgifter?
Vi har vidtagit tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina uppgifter mot t.ex. förlust, manipulation eller obehörig åtkomst. Vi anpassar kontinuerligt våra säkerhetsåtgärder till den fortlöpande tekniska utvecklingen.

Cookies
En cookie är en liten textfil som vid besök på BhPia sparas på och vid senare besök, hämtas från, din dator. BhPia använder cookies för att förbättra och förenkla ditt besök på bhpia.se. Vi använder inte cookies för att lagra personlig information eller för att lämna ut information till tredje part.
För att kunna använda BhPia.se fullt ut måste cookies accepteras av besökaren. Vill du inte acceptera cookies kan du stänga av cookies via din webbläsares säkerhetsinställningar. Observera dock att om du väljer att stänga av cookies kommer du inte att kunna ta del av alla funktioner på siten.

Färger
Vi kan inte garantera att de färger som visas på webbplatsen exakt återger de färger som plaggen har i verkligheten. Hur färgen återges beror på inställningar på din datorskärm och kan variera mellan olika datorskärmar.