Om oss

Jag heter Pia Ericson och jag jobbar som BH-coach där utbildar mina kunder i den ädla kunskapen att prova ut en BH i rätt storlek. Företaget heter BhPia anno 2007 så jag har en gedigen erfarenhet av just underklädesprovning. Vid besöket i butiken tycker jag att det är a och o att kunden själv förstår hur plagget ska sitta för att hen ska slippa göra om samma misstag som kanske hänt förut.

Det började med att jag, precis som så många andra, inte hittade rätt modell eller storlek eftersom de ”vanliga” butikerna inte sålde dem. Det resulterade i byglar som skavde, omkretser som åkte upp i ryggen och bröst som bubblade över och gjorde mig osäker.

När jag själv fick gå på en BH-skola ändrades min syn på underkläder och jag insåg snabbt att det inte var jag som var problemet, det var modellerna och framför allt, storleken på min BH som var helt tokig. En ny värld öppnades för mig och plötsligt satt kläderna snyggare, banden åkte inte ner och stödet jag fick från mina nya underkläder gjorde att jag sträckte på mig. Det var omöjligt att inte börja sälja underkläder själv. Från att hata att prova BH till att älska det, självklart var det en oslagbar idé!

Det måste vara fler än jag som inte vet hur en bra BH känns? Det måste finnas fler som ogillar provrum…

På BhPia vill jag att DU inte bara ska hitta en BH som fungerar, jag vill att du skall hitta underkläder som du trivs i. Det är underkläderna som skall passa DIG, inte tvärtom. Det spelar ingen roll om du skall plocka jordgubbar eller gå på fest i snyggaste förpackningen, dina underkläder ska alltid hjälpa dig.

Mitt mål är att erbjuda ett stort utbud av underkläder i den bästa kvaliteten, med den bästa designen i de bredaste storlekarna. Hos oss hittar ni omkretser från 60 till 105 och kupor hela vägen upp till K/O-kupa där K är den engelska benämningen och O den europeiska. Vi har underkläder som är designade för både mindre och större boobisar, yppiga rumpor och fluffiga lår. Vi älskar DIN kropp och vill att du också skall göra det!

BhPia började sin karriär med partyn hemma hos sina kunder men numera är det kunderna som kommer hem till oss. Eller rättare sagt, till den lilla mysiga butiken bredvid min och Jonathans gula hus i Lillebacka mellan Tångaberg och Åskloster. Här finns det alltid katter att klappa och kaffe att dricka, öppet för dig när det passar dig bäst. Hos mig bokar du tid för en utprovning precis som du gör hos frisören.

Klicka här för att boka tid!

 Vi ses snart!

/Pia Ericson, VD BhPia