Nyheter

Om oss

Jag heter Pia Ericson och startade mitt företag, BhPia, 2007. Jag jobbar som BH-coach och utbildar mina kunder i den ädla kunskapen att prova ut en BH i rätt storlek. Vid utprovningen tycker jag att det är a och o att kunden själv förstår hur plagget ska sitta för att hen ska slippa göra om samma misstag som förut.

Det började med att jag, precis som så många andra, inte hittade rätt modell eller storlek eftersom de ”vanliga” butikerna inte sålde dem. Det resulterade i byglar som skavde, omkretser som åkte upp i ryggen och bröst som bubblade över och gjorde mig osäker.

När jag själv fick gå på en BH-skola ändrades min syn på underkläder och jag insåg snabbt att det inte var jag som var problemet, det var modellerna och framför allt, storleken på min BH som var helt tokig. En ny värld öppnades för mig och plötsligt satt kläderna snyggare, banden åkte inte ner och stödet jag fick från mina nya underkläder gjorde att jag sträckte på mig. Det var omöjligt att inte börja sälja underkläder själv. Från att hata att prova BH till att älska det, självklart var det en oslagbar idé.

Det måste vara fler än jag som inte vet hur en bra BH känns? Det måste finnas fler som ogillar provrum…

Vi på BhPia vill att DU inte bara ska hitta en BH som fungerar, vi vill att du skall hitta underkläder som du trivs i. Det är underkläderna som skall passa DIG, inte tvärtom. Det spelar ingen roll om du skall plocka jordgubbar eller gå på fest i snyggaste förpackningen, dina underkläder ska alltid hjälpa dig.

Mitt mål är att erbjuda ett stort utbud av underkläder i den bästa kvaliteten, med den bästa designen i de bredaste storlekarna. Hos oss hittar ni omkretser från 60 till 105 och kupor hela vägen upp till K/O-kupa där K är den engelska benämningen och O den europeiska. Vi har underkläder som är designade för både mindre och större boobisar, yppiga rumpor och fluffiga lår. Vi älskar DIN kropp och vill att du också skall göra det!

BhPia började sin karriär med partyn hemma hos sina kunder men numera är det kunderna som kommer hem till oss. Eller rättare sagt, till den lilla mysiga butiken bredvid min och Jonathans gula gulliga hus i Lillebacka mellan Tångaberg och Åskloster. Här finns det alltid katter att klappa och kaffe att dricka, öppet för dig när det passar dig bäst. Hos oss bokar du tid för en utprovning precis som du gör hos frisören. Eller så chansar du att det är lugnt i butiken och kommer när det är Drop In i butiken på onsdagar mellan kl 15-18.

 

Så, vad hände med Sally & Sara?

Sara Sturesson, en god väninna och underbar inspiratör, stängde Sally & Saras fysiska butik i Halmstad 2011 men behöll webshopen som BhPia köpte upp strax därpå. Sally & Sara har funnits på nätet sedan 2003 (!) och har hjälpt många kunder att hitta rätt storlek genom åren. Mail fungerar utmärkt, både jag och Sara vet vad vi pysslar med. Anledningen till försäljningen är enkel, Sara jobbar ”back stage” i underklädesbranschen och många av BhPias inköp sker genom Sara. Kombinationen att besöka mässor och sälja in kommande säsongers kollektioner kombinerat med att driva en framgångsrik webshop gjorde att tiden inte räckte till vilket vi på BhPia är glada för.

BhPia och Sally & Sara är som gjorda för varandra och när den nya webshopen lanserades i slutet av 2012 var inte ett öga torrt. Varken på Sara eller mig.

Vi brinner båda för våra yrken och underkläder är så mycket mer än ett jobb för oss.

Att få Saras tips är guld värda och på det sättet är Sally & Sara en del av BhPia även i fortsättningen.

Varför webshop?

BhPia vill alltid ge sina kunder all den hjälp de behöver för att hitta rätt men det är en omöjlighet att träffa alla, i vårt avlånga land. Det säger sig självt! Webshop är ett utmärkt sätt att enkelt handla underkläder dygnet runt, året om. Utbudet är enormt, det är omöjligt att lagerhålla alla produkter i alla färger. För att kunna ge personlig service även på nätet mailas beställningar till mig personligen och jag kan ha en dialog med mina långväga kunder om vilken storlek de ska välja, på detta sättet minskas byten och returer och mina kunder blir nöjdare. Att få hjälp av ett BH-proffs fysiskt är alltid bäst, jag rekommenderar alltid att uppsöka mig eller någon annan butik för att hitta rätt första gången!

Många av våra kunder har provat ut sin storlek på en BH-modell och då är det lätt att coacha i rätt riktning till nästa modell. Man kan inte vara bra på allt det är därför vi specialiserat oss i en bransch där många nöjer sig med ”ok”. Vi vill vara mer än ”ok”. Rätten att byta eller ångra sig är inte självklar när det handlar om underkläder men vi väljer att erbjuda det ändå för att vi vill att våra kunder skall vara nöjda. 

14 dagar räknas från det att sms-avisering skickas ut från ditt postombud.

Kombinationen med att fysiskt prova ut underkläder och sälja i webshop är mycket viktigt eftersom vi lär känna våra underkläder, vi vet vad som fungerar på riktigt. Det är därför du som kund skall välja ett företag som kan sin sak både teoretiskt och praktiskt, inte sant?

Vi hoppas förstås att du väljer BhPia nästa gång du hittar en klänning som visar för många änglavingar, när du behöver en amnings-BH som du kan lita på eller när vardagen behöver piffas upp.

Detta är historien om BhPia. Fortsättning följer…

 

/Pia Ericson, VD BhPia