BH-skola | Storleksguide | Presentkort

Presentkort

Självklart säljer jag presentkort! Att få en så personlig gåva som en underklädesprovning är något alldeles speciellt, jag piffar alltid kortet extra snyggt för att det ska bli roligt att ge bort också. Presentkort köpta efter 1 januari 2018 är giltigt två (2) år från inköpsdatum, förslagsvis bokar ni en tid för utprovning direkt så det säkert används. Enklast är att boka online via kalendern. Smidigt! 

För att beställa mailar du order@bhpia.se. Ange ditt namn, fullständiga adress och mobilnummer samt vilken summa du vill att presentkortet skall vara på, minimum 200 kr. Vill du att jag skickar det till dig via post skriver du det också, ett frimärke på 9 kr tillkommer. Som vanligt går det bra att hämta upp i butiken om det passar dig bättre! Betalning sker direkt via faktura som mailas till dig, självklart kan ej betalda kort ej lösas in.

Psst! Om personen som skall få presentkortet redan är kund hos mig kan jag lätt tipsa dig om vad du kan köpa för produkter. Tänk vad roligt att ge bort ett set som faktiskt passar! 

Tack så mycket!