Pure Amnings-BH Latte

Ny produkt

Pure Amnings-BH från Freya hjälper Dina boobisar att göra sitt jobb. T-shirtmodell baserad på vår storsäljare Rebecca Minimizer BH. Mjuka byglar med kupor i "space mousse", materialet som andas!

D till HH/L-kupa.

Mer detaljer

729 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Pure Amnings-BH från Freya är revolutionerande! Baserad på vår storsäljare Rebecca Minimizer BH från Fantasie med luftiga kupor i "space mousse", samma material som används i många av våra Sport-BH. Kuporna andas och är tunnt vaddearde, släta kupor utan sömmar som ger ett naturligt och snyggt lyft. Insidan på kupan är försedd med en slinga för att hålla bröstet på plats vid amning. Slingan är dekorerad med en väldigt mjuk och len spets upptill som inte syns under Dina kläder. Ingen kan se att Du har en Amnings-BH på Dig! Bästa nyansen under ljusa kläder, mycket bättre än vitt!

Diskreta termospännen gör det enkelt att öppna kupan med en hand, slinga på insidan av kupan för att hålla bröstet på plats även när kupan är uppknäppt.

BH med mjuk bygel speciellt designad för amning, vi rekommenderar alltid att använda Amnings-BH utan bygel när Du sover för att minska risken för mjölkstockning. Reglerbara axelband i räfflat material minskar risken för att banden glider.

Omkretsen knäpps baktill i fyra olika steg, två eller tre hyskor beroende på kupstorlek.

Tillbehör