Sonic Sport-BH Svart

Ny produkt

Sonic Sport-BH från Freya Active  är en extremt stabil BH som tål de tuffaste utmaningarna. Extra spänne bak för "brottar-rygg". Tillverkad i materialet "Cool Max" som håller Dig sval och leder värmen bort från kroppen.

C till H/K-kupa.

Mer detaljer

759 kr

Lägg till i önskelistan

Mer information

Sonic Sport-BH Freya Active  är specialdesignad för att ge Dina boobisar maximalt stöd under tuff fysisk aktivitet. Första Sport-BH:n med kupor sydda i "Space Foam", ett material som andas mycket bra. Tillsammans med "Cool Max" som leder värmen bort från kroppen (ja, det fungerar!) är detta en oslagbar kombination som gör Din träning roligare. Svart BH med vita sömmar och hyskor, supercoola detaljer!

Formen på kupan är mycket rund och ger en snygg profil men det viktigaste är trots allt insidan eller hur? För att undvika att Dina bröst trycks till finns extra paneler på ovan- och undersidan av kupan, dessa ger maximalt stöd från alla vinklar. Tajt omkrets, ligger Du mellan två storlekar, ta den större.

BH med mjuk bygel. Omkretsen är bred med fyra hyskor bak som knäpps i fyra olika steg. Axelbanden är vadderade och reglerbara med ett extra spänne så Du enkelt kan knäppa ihop banden bak om så önskas.

Tillbehör